Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ Eski İl Yöneticisi olan Ercan Dilsiz, AK Parti üyeliğinden istifa ederek Gelecek Partisi saflarına geçti. Dilsiz’in, Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığına atandığı ve 2 hafta sonra gerçekleşecek kongrede başkanlığı Mehmet Çetin'den devralacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akçay ile fotoğraf paylaşan Ercan Dilsiz’in bir süredir Gelecek Partisi’ne geçeceği siyasi kulislerde konuşuluyordu. Hatta Dilsiz’in Ankara’dan onay alarak Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine atandığı da iddialar arasındaydı.

Söylentilerin ardından sessizliğini bozan Dilsiz, AK Parti’den istifa ettiğini ve Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine atandığını açıkladı. Gelecek Partisi Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Çetin ise, 2 hafta sonra kongreye gideceklerini ve bayrağı Dilsiz'e aktaracağını doğruladı. Öte yandan Çetin'in de Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi.