İYİ Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Furkan Akıllı, Sinan Ateş’in katledişinin yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Parti binası önünde yapılan açıklamaya İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“YÜCE TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Açıklamasına Irak’ın kuzeyinde hain teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerler için rahmet dileyerek başlayan Akıllı, “Öncelikle Irak’ın kuzeyinde hain teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

“HALA KATİLLERİ BULUNUP  ADALET ÖNÜNE ÇIKARILAMADI”

1 yıldır katillerin bulunamadığına dikkat çeken Akıllı, “30 Aralık 2022 Cuma günü, vatanına, bayrağına son derece bağlı olan akademisyen ülkücü ağabeyimiz Sinan Ateş’ in Ankara Çankaya’da haince bir suikast sonucu şehit edildi. Değerli Ağabeyimize düzenlenen suikastın üstünden tam bir yıl geçti. Hükümet tarafından saldırının aydınlatılacağını ve “Karanlıkta kalan hiçbir yönünün olmayacağını” ifade edilmesine rağmen hala katilleri bulunup  adalet önüne çıkarılamadı.

Bizler İYİ Parti olarak, İYİ Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanlığı ve üyeleri olarak soruyoruz ; Şehit Sinan Ateş ağabeyimizin katilleri nerede? Şehit Sinan Ateş Ağabeyimizin katilleri   bulunup  Türk Adaletine   teslim edilene kadar her gün;  Şehit Sinan Ateş ağabeyimizin katilleri nerede diye sorup, sorgulayacağız” diye konuştu.

“KAPAKLI TEŞKİLATI  OLARAK  ÖNERGE VERECEĞİZ”

CHP’li Başkan, makam aracını halkın hizmetine sundu CHP’li Başkan, makam aracını halkın hizmetine sundu

Akıllı konuşmasını şu sözlerle tamamladı: 

“Ağabeyimizin isminin Kapaklımızda ölümsüz kalması için ilk belediye meclis toplantısın da bir cadde, bir sokak veya belediye tarafından yapılan bir yapıya  Şehit Sinan Ateş isminin verilmesi için İYİ Parti Kapaklı Teşkilatı  olarak  önerge vereceğiz. Sözlerime son verirken tekrar  soruyoruz: Vatanına, bayrağına son derecede bağlı ülkücü  ağabeyimiz akademisyen Şehit Doç. Dr. Sinan Ateş‘in katilleri nerede?”