Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal’dan edinilen bilgiye göre; Saray’ın Kurtuluşu olan 1 Kasım Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Nurten Yontar’ın Saray ziyareti sırasında, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Örgütü’nün yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıda Başkan Özgen Erkiş’in yaptığı bir açıklama olduğunu belirtti.

Açıklamaya göre, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olmadığı durumda belediye başkanı adayı olmayacağını açıkladı. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarının, neredeyse her iki kişiden birinin oyunu almış olan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde mümkün olduğunu belirtti.

 “TARAFIMIZ MEVCUT GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN KILIÇDAROĞLU’NUN TARAFIDIR”

Saray’da sulak alanlar ilaçlandı Saray’da sulak alanlar ilaçlandı

Başkan Yardımcısı Ünal, “Belediye başkanımız Özgen Erkiş ve ekibimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak siyasi mücadelemize partimizde ve partimizin emrinde devam etmekle birlikte adaylık hususunda da şüphesiz Özgen başkanımızla birlikte hareket etmekteyiz. Siyaset taraf olmaktır ve tarafımız mevcut genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tarafıdır” dedi.