Kahvaltı programı 14 Aralık Perşembe günü saat 10.00’da Çerkezköy Business Hotel’de düzenlendi.

“KAPAKLI’YA GÜZEL İŞLER YAPMAK İÇİN BİR YOLA ÇIKTIK”

Kahvaltıda konuşan Şakir Demirel, konuşmasına muhtarları ve meclis üyelerini selamlayarak başladı. Demirel, “Kapaklı bizim evimiz. Kapaklı’ya hizmet etmek için hepimiz yola çıktık. Hepiniz zaman ayırdınız, emek veridiniz. Devam edecekleriniz var etmeyecekleriniz var. Kapaklı’ya hizmet etmek çok güzel bir şey. Ben de 4.5 yıldır meclis üyeliği yapıyorum. Kapaklı’da ticaret yapıyoruz, karnımızı doyuruyoruz. Kapaklı’ya güzel işler yapmak için bir yola çıktık. Sizlerin de desteğiyle beraber, yeni oluşacak mahallelerimizdeki muhtarlarımızla birlikte; mevcut meclis üyelerimiz ve yeni üyelerle birlikte hep beraber Kapaklı’ya güzel işler yapacağız" dedi.

CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

“MUSTAFA ÇETİN İLE BİRLİKTE KAPAKLI’YA HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK”

Konuşmasına kendini kısaca tanıtarak devam eden Demirel, “Ben 1976 Sinop doğuluyum. Kapaklı’da inşaat emlak sektöründe faaliyet göstermekteyim ve 4.5 yıldır meclis üyeliği görevini sürdürüyorum. Mevcut belediye başkanımız Mustafa Çetin ile birlikte Kapaklı’ya hizmet etmeye çalıştık. Bundan önceki belediye başkanlarımızda Kapaklı’ya bir şeyler yapmaya çalıştılar. Biz daha planlı projeli güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

“KAPAKLI’NIN ÇOK BÜYÜK HİZMETLERE İHTİYACI VAR”

Kapaklı’nın eksiklerini dile getiren Demirel, “Muhtarlarımızla istişare ettiğimizde köylerimizden ilçeye gelecek vatandaşlar için yolumuz eksik. Hem İsmetpaşa Mahallemizde hem de Karaağaç’ta kapalı pazar yerimiz eksik. Kapaklı 150 bin nüfusa dayandı ve Anadolu’da birçok vilayetten büyük hale geldi. Bu yüzden Kapaklı’nın çok büyük hizmetlere ihtiyacı var. Hükümetin ve büyükşehir desteğiyle; ilçe belediyesinin planlı projeleriyle çok güzel işleri Kapaklı’da yapacağız. Bunun planlamalarını kendi ölçeğimizde yapıyoruz” dedi. 

"HİÇBİR KIRGINLIĞIMIZ, KÜSKÜNLÜĞÜMÜZ, DARGINLIĞIMIZ YOK”

Demirel konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Görev bizlere verilirse biz bu hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz. Görev bize verilmez, başkası aday gösterilirse de her türlü Kapaklı’nın hizmetinde olacağız. Kimseyle hiçbir kırgınlığımız, küskünlüğümüz, dargınlığımız yok. Kapaklı için çalışacağız."Demirel Kapaklı’nın Çok Büyük Hizmetlere Ihtiyacı Var1