Kapaklı Gazetesi - Özel Optimed Hastanesi ailesine katılan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Gökçe Senem Yılmaz hasta kabulüne başladı.

Yılmaz’a, hastane Başhekimi ve Medikal Direktörü Dr. Çetin Üçeçam, Başhemşire Sevda Sümbül, Başhemşire Yardımcısı Demet Ersoy ile Eğitim ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Ümmügül Usta hoş geldin ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

DOKTOR GÖKÇE SENEM YILMAZ KİMDİR?

Özel Optimed Hastanesi hekim kadrosuna dahil olan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Gökçe Senem Yılmaz, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Gökçe Senem Yılmaz, mezuniyet sonrasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görev aldı. 2021 Kasım ayı itibariyle Özel Optimed Hastanesi’nde göreve başlayan Dr. Gökçe Senem Yılmaz aynı zamanda Türk Tabipleri Birliği ve Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği’ne (KLİMİK) üyedir.

Görevine yeni başlayan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Gökçe Senem