Çerkezköy Belediyesi tarafından Narin Caddesi ile 29 Ekim Caddeleri sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Bir süredir Narin Caddesi ve 29 Ekim Caddelerinde devam eden yol genişletme, kaldırım yapımı çalışmalarının devam ettiğini ve ilk tabaka sıcak asfalt serimi çalışmalarına Narin Caddesi’nde başladıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Bağlık Mahallelerimizi birbirinden ayıran Narin Caddesi ile 29 Ekim Caddesi’nde düzenleme çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 29 Ekim ve Narin Caddemizde yan yol yapımını tamamladık. Kaldırım bordür yapımında ise sona yaklaştık. Proje kapsamında iki caddemizde yaklaşık 16 bin metrekare terrazo taş kaplama çalışması yapıyoruz. 

Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak

“43 BİN METREKARELİK YOL AĞI ASFALTLANACAK”

6 bin 900 metre bordür çalışmasının gerçekleştirileceği caddelerimizde yaklaşık 43 bin metrekarelik yol ağını da sıcak asfalt ile kaplama çalışmalarına Narin Caddemizde başladık. Narin Caddemizde ilk tabaka sıcak asfalt seriminin ardından 29 Ekim Caddemizde de sıcak asfalt çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

“MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Narin ve 29 Ekim Caddelerinde iki kat asfalt serimi kapsamında 11 bin ton sıcak asfaltın serileceğini belirten Başkan Akay, “Ardından peyzaj ve aydınlatma işlemleri ile Narin ve 29 Ekim Caddelerimizdeki düzenleme çalışmalarımızı tamamlayarak, caddelerimizi modern bir görünüme kavuşturacağız.” ifadelerini kullandı.