Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu sosyal medya hesabından Tekirdağ Valiliği, Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesini etiketleyerek Kapaklı’da çamur gibi akan su videosunu paylaşırken, Hamşıoğlu’nun Valilik, Kaymakamlık ve Kapaklı Belediyesini etiketlemesine rağmen TESKİ ve Büyükşehir Belediyesini etiketlememesine tepki gösteren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ise “Milletvekilimiz sanırım Tekirdağ’da su ile alakalı çekilen tüm eziyetlerin TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu bilmiyor.” cevabını verdi.

Aylardır vatandaşlardan gelen çamurlu su şikayetlerinin zaman zaman haber yapılarak gündeme getirilmesine rağmen bir türlü çözüm üretemeyen TESKİ’nin duyarsızlığına tepki gösteren vatandaşlar çamurlu akan suyun videosunu İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Hamşıoğlu’na göndererek konuyu gündeme getirmesini istedi.

“BİR DE BURADAN BİLDİREYİM”

Kapaklı’da çamur akan suyun videosunu kendisine ait sosyal medyadan paylaşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu Tekirdağ Valiliği, Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesi’ni de etiketleyerek, “Tekirdağ Kapaklı’da musluktan akan su… Biliyorsunuzdur ama ben bir de buradan bildireyim dedim.” ifadelerini kullandı.

“KADİR ALBAYRAK’I DİREKT ARASA BELKİ DOĞRU ADRESİ BULMUŞ OLUR”

Hamşıoğlu’nun TESKİ ve Büyükşehir Belediyesini etiketlememesine tepki gösteren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ise, “Milletvekilimiz sanırım Tekirdağ’da su ile alakalı çekilen tüm eziyetlerin TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu bilmiyor! Valiliği ve Kaymakamlığı etiketleyeceğine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı direkt arasa belki doğru adresi bulmuş olur.  Yoksa vatandaşlarımız çözümü kendisi üretecek. Hepsini evine yollayıp işi ehline verecek...” cevabını verdi.

“İNSAN DÜZELTMEKTEN KAÇINMADIĞI SÜRECE HATA DÜZELİR”

Konu ile ilgili son paylaşımını yaparak Özcan’a teşekkür eden Hamşıoğlu, “Mestan Bey’e hatırlattığı için teşekkür ederim; beşeriz kasıt olmadığı ve insan düzeltmekten kaçınmadığı, en önemlisi memleketinin feryadına kör, sağır kalmakta ısrar etmediği sürece hata düzelir, eksik giderilir…  Eksik bıraktığım kurumları ekleyip hatamı düzeltiyorum fakat diğer kurumları bir hata değil bilinçli olarak etiketten kaldırmıyorum; zira toplum sağlığı devletin güvencesi altındadır; izleyici pozisyonunda kalamaz…” dedi.