Kapaklı Kamuoyu okulundaki öğretmene sözlü tacizde bulunan ve mobbing uygulayan okul müdürü iddialarıyla çalkalanıyor.

MÜDÜR AÇIĞA ALINDI

İlçemizde velilerin tercih ettiği bir okulda okul müdürü C.N.K' nın, okulda görev yapan bir öğretmeni sözlü yönden taciz ettiği iddia ediliyor. Okul müdürünün tacizin boyutlarını artırması ve isteklerine cevap alamaması üzerine mobbing uyguladığı iddia ediliyor.  Sözlü tacizden ve uygulanan mobbingden bunalan öğretmenin şikayeti üzerine milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılanan başvuru, sonucu  Haber yayına hazırlandığı saatlerde TACİZCİ olduğu iddiasıyla okul müdürünün soruşturmanın güvenliği açısından görevinden el çektirildiği, yani devlet memurluğundan geçici süreliğine açığa alındığı belirtilmektedir.

ADLİ MAKAMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ

2014 yılı aralık ayında siyasi referanslarla, mülakat sonucu alınan puanlarla Kapaklı' nın gözde okuluna müdür olarak ataması yapılan okul müdürünün eğitim camiasına yakışmayan, eğitim camiasını derinden yaralayan bu ahlaksız davranışını referans veren siyasiler nasıl değerlendirecek, acaba yine ''Bizim adamımızdır ne yapsa yeridir'' mantığıyla üstü kapatılıp bir süre sonra hiçbir şey yokmuş gibi yine okul müdürlüğü görevine geri mi döndürülecek, hatta bu geri dönüşü ZAFER olarak mı dillendirecekler açıkça merak konusu. İddialar örtbas edilecek kadar basite indirgenemez. Kapaklı Gazetesi olarak Adli makamları göreve davet ediyoruz.

YAPILANLAR YAPANIN YANINA KAR MI KALIYOR?

Özellikle son zamanlarda Kapaklı siyasetinde ''Benim adamımdır ne yapsa yeridir'' anlayışı, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde başlayan ve hesabı sorulmayan, daha önceki haberlerimize de konu olan usulsüzlüklerden cesaret almış olacak ki, Yıldızkent Ortaokulu müdürünün velilerden bağış diye makbuzsuz elden aldığı, miktarı belli olmayan paraların bir kısmını kendi özel hesabından Okul Aile Birliği hesabına EFT yapması, yine aynı okul müdürünün yetkililerin ''Kaynak kitap aldırılmayacak, vatandaşa ek külfet getirilmeyecek'' uyarısına rağmen devlete meydan okurcasına okulun giriş kapısında tezgah kurdurup illegal şekilde kitap sattırması, Kapaklı kamuoyunda konuşulduğuna göre; okul müdürü bu davranışının Kapaklı' da ki yöneticiler tarafından desteklendiğini söylemesi ve yaptıklarının yanına kar kalması KAPAKLI da gelişmekte olan eğitim yapısını ne yazık ki  bu hale getirdi. Nerede yetkililer diyen Kapaklı kamuoyu devlet yöneticilerinden ümidini kesmiş çareyi haber merkezimizde arar duruma gelmiş.

Yine diyeceklerdir bizim için;''Bu haberi Kim Yaptırıyor, Bu bilgiler size nereden geliyor?'' diye.

Söyleyelim...

Biz gazeteciyiz.

Halk adına kanayan vicdanımız yaptırıyor eyyyyyy yöneticiler.

Biz gazeteciyiz.

Devlet adına sadakatimiz yaptırıyor eyyyyy siyasiler.

Biz gazeteciyiz.

Mesleki sorumluluğumuz yaptırıyor eeeeey vicdansızlar.

HEPSİ BELGELİ SUÇ UNSURU VAR

Millet adına milleti temsilen aldığınız görevlerinizi olmayan haber siparişçilerini yaptıranları aramakla ihmal etmeyin. Yapılanı inceleyip suç unsuru varsa ki, haberlerimizin hepsi belgeli suç unsuru var Kapaklı halkı adına, Türk Mileti adına cezalandırın. Cezalandırın ki suçlar katlanarak büyümesin. Devlet sahipsiz görülmesin.

Kapaklı Gazetesi Haber Merkezi olarak haberlerimizin her zaman arkasında olacağımızı tüm Kapaklı kamuoyuna bildiriyoruz. Aksi ispatlanıncaya kadar herkesin masum olduğu inancına sahip olarak kimseyi suçlu ilan etmiyoruz. Ancak başta sayın valimiz olmak üzere sayın kaymakamımızı  aldıkları  idari tedbirden dolayı Kapaklı kamuoyu adına kutluyoruz. Diğer usulsüzlüklerin de yapanın yanına kar kalmamasını temenni ediyoruz.