Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli, Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

14 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:00’da gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Fatih Kaleli’yi Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Yusuf Orçun Demir karşıladı. Ziyarette, yaklaşan seçimler hakkında konuşan Kaleli, ‘’Bölgemiz gün geçtikçe katlanarak büyürken, Organize Sanayi Bölgesi ile de ülkemizin adeta gözbebeği haline gelmiştir. Bu büyümeyle siz kıymetli esnaf kardeşlerimizin de sorumlulukları kat ve kat artmıştır.’’ dedi.

‘’SORUNLARIMIZIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’’

Seçimler öncesi oda hakkında da yaptığı tespitleri dernek üyeleri ile paylaşan Kaleli, sözlerine şu şekilde devam etti; ‘’Maalesef üzülerek söylüyorum ki odamız bu büyüme ve gelişme karşısında kendini yenileyememiş ve bütün üyelerimizi kaderiyle baş başa bırakmıştır. Tüm esnaf arkadaşlarımızın sorunları gün geçtikçe kat be kat büyümektedir. Burada saymakla bitiremeyeceğim birçok sıkıntımız mevcuttur. Sizlerin içerisinden itina ile seçtiğimiz genç ve dinamik, çözüm üretebilecek kadromuzla tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğimize inancımız tamamdır. Bizler yönetimimizle birlikte siz kıymetli üyelerimize yakışır bir şekilde hizmet veren, daima üyelerinin çıkarlarını gözeten ve odanın bir çözüm merkezi haline düşmesini sağlayan bir anlayış güdeceğiz.’’

‘’SİLKELENİN, KENDİNİZE GELİN!’’

Oda içerisinde birliğin, üyeleri çözüme ulaştıracağını belirten Kaleli, ‘’Maalesef bu ana kadar kimse bu oluşumun gücünü fark edememiştir. Ben inanıyorum ki sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece söz geçiremeyeceğimiz kurum ya da kuruluş olmayacaktır. Bu bölgenin can damarı olduğumuzu ve ekonomi lokomotifinin bizlerin oluşturduğunu birilerine hatırlatacağız. Bugüne kadar vermiş olduğumuz hizmetlerin hiçbir karşılığını maalesef görmedik. Her gittiğimiz kurum ya da kuruluşlardan hep ikinci sınıf insan muamelesi gördük. Şimdi tüm şoför esnafımıza sesleniyorum; Silkelenin, kendinize gelin! Kaybedilen itibarımızı yeniden kazanalım. İnanıyorum ki biz bir olursak vurduğumuz yerden ses getiririz. Adaletli ve adil bir yönetim için gelin bize destek verin. Bu genç ve dinamik kadromuzla siz değerli esnafımızın geleceğine yön verelim.’’ Sözlerini kullanarak konuşmasını noktaladı.