Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaş odaklı hizmet anlayışı kapsamında her ayın son Cuma  günü halkla buluşacak.

Kapaklı'da yürütülen birçok projede katılımcı bir yönetim anlayışını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşlarla daha kaliteli zaman geçirmek, halkın görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlara çözüm bulmak ve hizmetlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla her ayın son cuma günlerini ‘Halk Günü' olarak belirledi.

Her  ayın son cuma  günleri saat 14.00-16.00 arası Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek ‘Halk Günü'nde vatandaşlar istek ve önerilerini Başkan İrfan Mandalıve belediye müdürlüklerine ilk ağızdan iletebilecek.

SORUNLARA İLK ELDEN ÇÖZÜM

Bugüne kadar yaptıkları her hizmette ‘önce insan' ilkesini benimsediklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'da vatandaşlarımız ile  dertleşme imkânı bulacakları bu uygulamaya devam edeceklerini  ve çözüm noktasında kendilerine büyük katkıları olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir şekilde hareket ettiklerini belirten Başkan Mandalı, " Göreve geldiğimizden beri kapılarımız sonuna kadar her zaman halkımıza açık oldu. Şimdi de öyle olacak. ‘Halk Günü' uygulamasıyla amacımız hemşerilerimizle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Halk ile belediye arasında var olan bağın daha da güçlenmesini istiyoruz. Şeffaf, katılımcı, demokratik bir belediyecilik böyle bir uygulamayı gerektiriyor. Halkın yöneticilerine ulaşmasında bürokratik engelleri artıran değil, bu engelleri en aza indiren bir belediyecilik anlayışını tüm çalışmalarımıza egemen kılmaya devam ediyoruz. Halkı sorunların çözüm süreçlerine dâhil etmek, her şeyden önce vatandaşların size ulaşabilirliliğiyle mümkündür. " dedi.

Kapaklı  Belediyesi Halk Günü toplantılarının  ilki 29 Aralık 2017  Cuma günü saat 14.00-16.00 arası Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.