Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu, yönetim listesinde bulunan isimlerle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Seçimlere az bir süre kala gazetemizi ziyaret eden Aksu, çalışmaları tamamladıklarını ve seçime hazır olduklarını belirtti.

TÜM ESNAFI DAVET ETTİ


Kapaklı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren tüm esnafları yapılacak olan genel kurula davet eden Aksu, “ Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu 5 Şubat Pazartesi günü Çerkezköy Dekor Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanılmaması durumunda ise seçim 11 Şubat Pazar günü yapılacak.” Dedi.

“ESNAFIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”


Kendisi dışında iki adayın daha olduğunu belirten Aksu, “Mevcut başkan Ali Bozdağ ve Erkan Zümbül’de başkanlık için aday oldu. Genel kuruldan çıkacak sonucun tüm esnaflarımız ve bölgemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

“KAPAKLI’DAN 2 İSİM VAR”


28 kişilik Yönetim Kurulu listesinin hazır olduğunu belirten Aksu, “Kapaklı’dan 2 esnaf arkadaşımız da listemizde yer alacak. Savaş Emlak Safiye Savaş ve Atıf Mıstaçoğlu listemizde yer alarak Kapaklı esnafını temsil edecekler. Nasip olurda üyelerimizin takdiri ile göreve gelirsek meslek gruplarını oluşturacağız.  Her meslek grubunun başındaki arkadaşımız kendi grubundaki esnaflarımızın sorunlarını dinleyecek.” Diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ


Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise Aksu ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederken, Pazar günü yapılacak olan genel kurulda başarılar diledi.