Kapaklı Gazetesi - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kahvaltı programı hazırlayan Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kadın üyelerinin anlamlı gününü kutladı.

Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve eşi Ayfer Çetin, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Kömürköy Muhtarı Rami Dor ile birlikte çok sayıda kadın dernek üyesi katılım sağladı.

‘’KADINLARIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ DİLEĞİYLE’’

1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda, Feriye Çındarlı tarafından şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okundu. Ardından Optimed Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nida Cannazik tarafından kadınlara seminer verildi. Soru cevap eşliğinde devam eden program sonrası hatıra fotoğrafı çektirilerek etkinlik noktalandı. Program dolayısıyla bir açıklama yapan Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ermiş, ‘’Kadınlarımız olmazsa toplumun olamayacağı bilinci ile eli bereketli, gönlü sevgi dolu fedakar kadınlarımızın, sadece bir gün değil her gün hak ettikleri değeri görmesi temennisiyle.’’ dedi.