Çerkezköy’de hafta sonu 4 saat kesinti yaşanacak Çerkezköy’de hafta sonu 4 saat kesinti yaşanacak

Çerkezköy-Çorlu Yolu Veliköy Işıklar mevkiinde meydana gelen kazada kırmızı ışıkta bekleyen servis aracı ve otomobilin üzerine trafik ışığı direği devrildi. Yaşanan olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre Çerkezköy’den Çorlu’ya seyir halinde olan 34 FDF 984 plakalı servis aracı ile 34 FCC 946 plakalı araçlar Veliköy ışıklar mevkiinde kırmızı ışıkta bekledikleri sırada, trafik ışıklarının bulunduğu direk bir anda araçların üzerine düştü. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran araç sürücüleri, kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamazken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

“BUNUN HESABINI KİM VERİRDİ”

Servis aracı ve otomobilin üzerine düşen trafik ışığı direği, görenleri şaşkına çevirirken, vatandaşlar “Karayolları bu direkleri hangi kriterlere göre koyup hangi kriterlere göre kontrol ediyor? Bu kazada can kaybı meydana gelseydi bunun hesabını kim nasıl verirdi?” duruma tepki gösterdiler.                 

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, elektrik direğinin araçların üzerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.