Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı ikinci oturumda alınan kararların hayırlı olmasını diledi. Düzenlenen toplantıda Kapaklı Spor Kulübü Futbol A takımı ve Türkiye Basketbol 2. Liginde başarılı olan sporcu ve teknik heyetine ödül verilmesini içeren komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

futbol-basketbol-ödül-4

Kapaklı Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Atatürk Mahallesi, 1274 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 parseller ile 1363 ada ve 1531 ada arasında kalan tescilsiz alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konusuyla ilgili İmar Komisyonu raporunun onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Oturum Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesiyle devam etti. Asfalt yol yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından 70 milyon lira kredi kullanılmasını içeren komisyonun oy çokluğuyla aldığı karar meclisten oy çokluğuyla geçti.

futbol-basketbol-ödül-2

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Deniz botunun kaptanlığı Konuralp Tosun’a teslim edildi Deniz botunun kaptanlığı Konuralp Tosun’a teslim edildi

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 26.05.2023 tarih 50923 sayılı Kapaklı Spor Kulübü Futbol A takımı ve Türkiye Basketbol 2. Liginde başarılı olan sporcu ve teknik heyetine ödül verilmesini içeren bir diğer komisyon raporu görüşüldü. Komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Afet İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan 26.05.2023 tarih 50925 sayılı Kapaklı Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği konulu yazısıyla ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Halkalı - Kapıkule Demiryolu Projesi kapsamında; 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 5. Maddesi gereğince Kapaklı İlçesinde kamulaştırma alanı içerisinde kalan mülkiyeti Belediyemize ait toplamda 2.822,56 metrekare, 6 adet parselin toplam 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 30. maddesine göre Kuruluşuna devriyle ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

futbol-basketbol-ödül-3

TOGG ALINMASI KABUL EDİLDİ

TOGG marka SUV model otomobilden 1 adet satın alınabilmesi ve satın alma ile ilgili tüm iş ve işlemler için Belediye Başkanına yetki verilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün 01.06.2023 tarihli ve 81067613­841.02.05/51240 sayılı ödenek aktarımı ile ilgili yazısı ile ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

BAŞKAN ÇETİN ALINAN KARARLARIN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.