Kapaklı’da oynanan ilk iki maçı kazanarak deplasmana 2-0 önde giden Kapaklıspor, bu avantajını deplasmanda değerlendiremedi. Deplasmanda oynadığı 2 maçı da kaybeden Kapaklıspor seride durumu 2-2’ye getirdi. Kapaklıspor, 27 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak ÇOSB Spor Salonu’nda serinin son maçında Esenler Erokspor’u mağlup etmesi halinde 1. Lig’e çıkacak.

Kapaklıspor cephesi özellikle deplasmanda yaşanan hakem hatalarına isyan etti. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile ikili ilişkileri bulunan Esenler Erokspor’un antrenörü Erden Eryüz’ün maçın hakemlerini tehdit ettiği iddia edilirken, 4. maça atanan hakem 3’lüsünün skandal kararlarında bunun etkisi olduğu ifade edildi.

erden-eryuz-hidayet-turkoglu-1

OPERASYONUN FARKINDAYIZ”

Kapaklıspor tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Esenler Erokspor ile yaptığımız 4’üncü play-off karşılaşmasında hakem triosunun takımımıza yaptığı ‘OPERASYON’un farkındayız. Görmedimler, duymadımlarla maç yöneten hakem üçlüsünün tartışmaya kapalı yönetimini kamuoyunun vicdanına sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

"HAKEM ATAMALARINDA NE KADAR ETKİSİ VAR?"

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

Serinin dördüncü maçının ardından tartışmalar sosyal medyada da büyük yankı buldu. Kapaklıspor cephesi hayatı önem taşıyan 5. maç öncesi şu soruların cevabını bekliyor:

1. Lig yolunda play off mücadelesi veren temsilcimiz Kapaklısporun rakibi olan Esenler Erokspor’un antrenörü Erden Eryüz’ün Kapaklı’daki maçta ‘Hidayeti arayacağım’ tehditleri sonucunda 4. maça atanan hakem 3’lüsünün skandal kararlarında etkisi var mı?

Kapaklıspor’u ilk 2 periyotta doğrayan hakem triosunun kimlerin talimatı ile atandığı merak konusu olurken, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile ikili ilişkileri bulunan Erokspor antrenörünün hakem atamalarında ne kadar etkisi var?

kapaklispor-operasyon-tepki-basketbol-1