Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Lig 11. hafta mücadelesinde Kırklareli ekibi Lüleburgazspor ile karşılaştı. Pazar günü saat 14.00’te Kapaklı İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi, orta hakem Denizhan Aydın yönetirken, yardımcılıklarını ise Esra Arıkboğa ve Burak Çınar yaptı.

Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet

Kapaklıspor maça Umut, Cahit, Uğur, Berat, Göksel, Buğra, Enes, Tuna, Emre, Şaban, Faik Can on biriyle çıktı.

İLK YARI 3-0

Kapaklıspor maça etkili başlayan taraf oldu. Rakibine pozisyon vermeyen Kapaklı ekibi, takımın golcüsü Faik Can’ın 15. ve 25. Dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. Skor avantajını ele aldıktan sonra ilk yarıyı rölantide oynayan Kapaklıspor, 45+1’de takımın diğer golcüsü Şaban Uçar’ın attığı golle farkı 3’e çıkardı ve ilk yarıyı önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA GOL BULMAYA DEVAM ETTİ

Kapaklıspor, ikinci yarıya skor avantajıyla çıksa da bununla yetinmedi. 61’inci dakikada Faik Can attığı golle hattrick yaptı ve fark 4’e çıktı. Gol bulmaya devam eden Kapaklı ekibi, 68’inci dakikada Göksel’in attığı golle skor 5-0 oldu.

OYUN DİSİPLİNİNİ BOZMADI

Oyun disiplinini bozmayan Kapaklıspor, yaptığı ataklarla Lüleburgaz savunmasını hataya zorlamaya devam etti. 72’inci dakikada Kapaklıspor’un atağında ters bir vuruş yapan Ahmet Hakan topu kendi kalesine gönderdi ve fark 6’ya çıktı. Lüleburgazspor oyuncusu 76. dakikada attığı golle skoru 6-1’e getirse de Kapaklıspor için değişen bir şey olmadı.

FAİK CAN DURDURULMUYOR

87’inci dakikada Faik Can bir daha sahneye çıktı ve kendisinin 4’üncü takımının ise 7’inci golünü attı. Mücadelenin sonucunu belirleyen ise Jiyan oldu. 89’uncu dakikada attığı golle skoru 8-1’e getirdi ve maç bu skorla sona erdi.Kapaklıspor Gol Oldu Yağdı1

SONRAKİ MAÇ 24 ARALIK’TA

Kapaklıspor, puanını 16’ya yükselterek ligde 6’ıncı sıraya yerleşti. Kapaklı ekibi, 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Taçspor ile karşılaşacak.