Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet

Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Lig 10. hafta mücadelesinde İstanbul ekibi Feriköyspor ile karşılaştı. Mücadele, Çarşamba günü saat 14.30’da Feriköy Stadı’nda oynandı. Mücadeleyi orta hakem İlayda Nihal Çetiner yönetirken, yardımcılıklarını ise Melis Ceyda Güzel ve Ardahan Işık yaptı.

Kapaklıspor maça Yusuf, Cahit, Uğur, Berat, Göksel, Buğra, Enes, Tuna, Emre, Şaban, Faik Can on biriyle çıktı.

FERİKÖYSPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Ev sahibi ekip maça hızlı başlayan taraf olurken, Kapaklıspor oyunda dahil olmakta zorlandı. 45’inci dakikada İsmail Emre Kara’nın pasıyla topla buluşan Emirhan Özdemir topu ağlarla buluşturdu ve Feriköy ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

KAPAKLISPOR, 2-0 GERİYE DÜŞTÜ

Feriköyspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Yine İsmail Emre Kara’nın attığı kilit pasta topla buluşan Selman Eser, golü attı ve farkı 2’ye çıkardı.

KAPAKLISPOR GERİ DÖNDÜ

Yenilen 2’inci golden sonra Kapaklıspor pes etmedi. Takımın golcüleri Şaban 66’ıncı dakikada, Faik Can ise 72’inci dakikada attıkları gollerle skoru 2-2’ye getirdi.

90+4’TE YIKILDI

Skora eşitlik geldikten sonra kıran kırana mücadelenin yaşandığı maçın son bölümünde, Kapaklıspor savunmada yaptığı hatayla penaltıya sebebiyet verdi. 90+4’te topun başına geçen Görkem Özkul, topu ağlara göndererek takımına 3 puanı getirdi.

PAZAR GÜNÜ LÜLEBURGAZSPOR’LA KARŞILAŞACAK

Ligde 13 puanda kalan Kapaklıspor, maç fazlasıyla 8’inci sıradaki yerini korudu. Kapaklıspor, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te evinde Kırklareli ekibi Lüleburgazspor’la karşılaşacak