Kaçak içki ve sigaraya yönelik operasyon: 11 gözaltı Kaçak içki ve sigaraya yönelik operasyon: 11 gözaltı

Kapaklı Pınar Bulvarı’nda meydana gelen silahla yaralama olayında 2 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan B.A. isimli şahsı silahla yaralayan D.Y. (27) tutuklandı. M.K. (35) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Çarşamba günü saat 03.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı Deniz Uzun İş Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan D.Y. ve M.K. ile B.A. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine üzerindeki silahı çeken D.Y., B.A.’ya ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlarla B.A yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ SERBEST

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı B.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya karışan D.Y. ve M.K. ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan D.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan tutuklandı. M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.