Kapaklı Gazetesi Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesi tarafından depremden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardımlar, depremzedelere ulaştırıldı.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlar için Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri AFAD koordinesinde deprem bölgesine ulaştırıldı.

“ MİLLETÇE ÜZÜNTÜLERİNE VE DERTLERİNE ORTAK OLDUK”

Yardım kampanyasıyla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşlarımızın yaşadıkları kötü günlerinde onları yalnız bırakmayarak milletçe acılarını paylaştık, üzüntülerine ve dertlerine ortak olduk. Deprem bölgesine gönderdiğimiz belediyemize ait ikram aracımızdan bölge halkımıza sıcak ikramlardan bulunarak gönüllerini ısıttık ve ailelerinden biri gibi gece gündüz demeden yanlarında olduk. Kapaklı Kaymakamlığımız ve belediyemiz işbirliği ile AFAD koordinesinde sizlerin bizlere ulaştırdığı yardım malzemelerini vatandaşlarımıza ulaştırdık.” dedi.