Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da uzun yıllardır faaliyet gösteren İsmetoğulları İnşaat ve Dursun Yapı, bölgedeki iş insanları ile yemek programında bir araya geldi.

Özel Çamlıca Erkek Yurdu’nda düzenlenen yemek programına katılım yoğun oldu. Misafirleri ile tek tek ilgilenen firma sahipleri İsmet Aktürk ve Hasan Dursun, yapılan projeler hakkında sohbet gerçekleştirdi. Yemek ikramının bulunduğu programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak, Nihat Aslan hoca tarafından dua yapıldı.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Programla ilgili konuşan İsmetoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Aktürk, “Firma olarak bu programı pandemiden önce düşünmüştük ancak maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi, programı ertelememize neden oldu. Yine de bugün yeni normalleşme kapsamında tekrar bir aradayız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah bugünden itibaren sağlığımızı riske atmadan daha çok böyle programlar içerisinde olacağız.” dedi.

“GÜZEL PROJELERLE VATANDAŞLARIMIZI EV VE DÜKKAN SAHİBİ YAPACAĞIZ”

Kapaklı’da sürdürdükleri projelerin bitme aşamasında olduğunu söyleyen Aktürk, “Yıllardır bölgemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Kapaklı’da çalışmaları devam eden inşaatlarımız neredeyse bitmek üzere. Yeni projelere başlamayı hedefliyoruz. Umuyoruz ki bölgemize değer katmaya, güzel projelerle vatandaşlarımızı ev ve dükkan sahibi yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.