Kanat: 30 aydır teşekkür ettiğimiz Büyükşehir’i neden bugün eleştiriyoruz?
Kanat: 30 aydır teşekkür ettiğimiz Büyükşehir’i neden bugün eleştiriyoruz?
İçeriği Görüntüle

Kapaklı’da daha önce “çöp apartman” görüntüleriyle gündeme gelen adres, aradan geçen sürenin ardından yeniden aynı manzarayla karşı karşıya kaldı. Vatan Mahallesi Hicran Sokak’ta bulunan ve Z.K.’ye ait olduğu belirtilen evde yeniden çok miktarda çöp biriktiği görüldü.

EKİPLER YENİDEN ADRESE GİTTİ

5 Ekim Pazartesi günü bölgeye giden Kapaklı Belediyesi ekipleri, ev içerisinde biriken çöplerin tahliyesi için çalışma başlattı. Evde bulunan çok sayıda atık ve çöp ekipler tarafından dışarı çıkarılarak alan boşaltıldı.

DAHA ÖNCE DE TEMİZLENMİŞTİ

Aynı adres daha önce de benzer görüntülerle gündeme gelmiş, ev ve apartman çevresinde biriken çöpler ekiplerin müdahalesiyle temizlenmişti.

Aradan geçen sürenin ardından aynı evde yeniden çöp yığınlarının oluşması üzerine ekipler bir kez daha harekete geçti. Gerçekleştirilen çalışmayla evde biriken çöpler tahliye edilirken, aynı sorunun yeniden yaşanması dikkat çekti.