Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkan Adayı İlhan Turhan, kongre öncesi akşam yemeğinde üyelerle bir araya geldi.

Hawthorn Suites By Wyndham Otel’de düzenlenen yemeğe katılım yoğun oldu. Yemek sonrası konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkan Adayı İlhan Turhan, ‘Yaklaşık 1 aydır seçim çalışmalarını yürütmekteyiz. Çıktığımız bu yolda inşallah hedeflerimiz var, amaçlarımız var derneğimizi güzel yerlere getirmeyi amaçlıyoruz. 11 Ocak’da belediye binasında kongremizi gerçekleştireceğiz. Seçimi başka bir yerde düğün salonu veya daha başka geniş bir mekanda üyelerimizin rahat edeceği bir mekanda yapmak istedik fakat mevcut başkan Kemal bey bunu kabul etmedi saygı duyuyoruz.’’ dedi.

‘’TÜM EMLAKÇILARIN İŞİN İÇİNDE OLMASI LAZIM’’

Programda Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan da bir konuşma gerçekleştirdi. Tavan, konuşmasında şu sözlere yer verdi; ‘’ İlhan kardeşimizin çok güzel fikirleri düşünceleri var, bizlerinde üzerinde çalıştığı projeler olmasına rağmen fiiliyata geldiğinde maalesef bunların uygulanması o kadar kolay değil. Buradaki bütün emlakçıların bu işin içerinde olması lazım. Bunlar başkanın tek başına yapacağı işler değil. Seçimi kazanırlar veya kaybederler önemli olan sektörün içinde bizde burada varız diyebilecek heyecanı taşıyabiliyorsa bu yüzden ben bu yönetimi kutluyorum. Sektörün içindeki eksiklerin birinci derecede tamamlanması sizin işinize olan saygınızdan geçecektir. Derneğinize sahip çıkın ben inanıyorum ki daha iyi daha güzel daha anlaşılabilir bir sektör haline gelecektir.’’