Kapaklı Gazetesi - DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Kapaklı’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Hemen yaparak eşsiz deneyeimi yaşa. İlçe teşkilat binasının çok kısa sürede açılacağını ifade eden Çebi, DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan’la birlikte teşkilat binasını gezerek, bilgi aldı.

“TEKİRDAĞ’IN DEVA’SI VAR”

Tekirdağ’da partiye olan ilginin giderek arttığını belirten DEVA Partisi Tekirdağ İL Başkanı Hasan Berk Çebi; “Sorunlarla yüzyüze bırakılan halkımızın Deva’sı hazır. Halkımızın sorunlarını çözmek için çalışmalarımıza başladık. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımızı partimize bekliyoruz” diye konuştu. Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın da çok kısa sürede hizmete başlayacağını ifade eden Çebi; “İlçe Başkanımız İlhan Turhan’la birlikte bugün teşkilat binamızda incelemelerde bulunduk. Kısa sürede binamız hizmete açılacak. Vatandaşlarımızın sorunlarını bizim sorunumuz olarak göreceğiz ve çözüm bulmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“DERT VARSA DEVA DA VAR”

Kapaklı’da büyümeye devam ettiklerine vurgu yapan İlçe Başkanı İlhan Turhan ise; “Bizler halkımızın sorunlarını sorunumuz olarak bildik. Bundan sonra da böyle devam edecek. Halkımızın derdi varsa, devası da var. Bizler sorunlara çözüm, dertlere deva olmaya geldik. Genel başkanımız sayın Ali Babacan’ın önderliğinde ülkemizin yıllardır beklediği refah ve huzur ortamını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Kapaklı’dan başlayarak, Tekirdağ’da, Türkiye’de halkımızın devası olacağız” ifadelerini kullandı.