Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Karlı Mahallesinde bulunan parke taşlı yollarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlı Mahallesinde parke taşı bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Sadece ilçe içerisinde değil civar mahallelere de eşit hizmet götürdüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’da ve tüm mahallelerimizde hedefimiz yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“YOLLARIMIZIN TAMAMINI YENİLİYORUZ”

Yolların tamamını yenilemeyi hedeflediklerini belirten Başkan Mandalı, “Kapaklımız genelinde kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmalarına başlıyoruz. Alt yapısı tamamlanan yollarımızın tamamını yaz sonuna kadar yeniliyoruz. Asfaltlanmadık, bakım onarımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Yaz sonuna kadar çalışmalar aralıksız ve eksiksiz devam edecek. Kapaklımızdaki alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde parke taşı ve kaldırımlarımızı da yenileyerek sıcak asfalt çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklıyı baştan aşağı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.