Kapaklı Gazetesi - Kurulduğu günden bugüne Kapaklı’nın sesi olan ve bölgenin nabzını tutmaya devam eden ‘Kapaklı Gazetesi’, yayın hayatında 8. yılına adım attı.

14 Ekim 2013 yılında yayın hayatına merhaba diyen Kapaklı Gazetesi, 8 yıldır Kapaklı’da halkın sesini duyurmaya devam ediyor. On binlerce takipçi ve yüz binlerce okura ulaşan Kapaklı Gazetesi, ilçenin en çok okunan ve takip edilen gazetesi olma ünvanını da elinde tutuyor.

KAPAKLI’NIN DEĞİL ÜLKENİN GÜNDEMİNİ BELİRLİYORUZ

Kapaklı’da gelişen olayları yalnızca ilçemiz değil, Tekirdağ ve ülke genelinde de birçok okura duyurmayı başaran Kapaklı Gazetesi, bugüne kadar attığı manşetlerle ulusal basında da kendine yer buluyor. Tarafsızlığı ve doğru haber verme konusundaki hassasiyeti ile Kapaklı’da geniş bir takipçi kitlesine sahip gazetemiz, günden güne okur sayısını da arttırıyor.

‘’ÇİZGİMİZİ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BOZMAYACAĞIZ’’

Gazetemizin kurucusu ve aynı zamanda İmtiyaz Sahibi Adem Çil, yayın hayatında yeni yaşına giren gazetemizin 8. Yılını kutladı. Çil, ‘’Yayın hayatına başladığımız ilk günkü heyecanı 8 yıldır taşıyoruz. Bizleri bugünlere getiren okurlarımıza teşekkür ediyorum. Onların sesi olmak için yıllardır gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışacağız. 14 Ekim 2013’teki çizgimizi dün olduğu gibi, bugün de bozmayacağız.’’ dedi.

‘’KAPAKLI TV ŞİMDİDEN BİNLERCE TAKİPÇİYE ULAŞTI’’

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Kapaklı TV’nin de şimdiden rüştünü ispatladığını belirten Çil, ‘’Sosyal medyanın kullanımının yaygınlaşması ile web tv kanalımız olan Kapaklı TV’yi hayata geçirdik. Gazetemizle paralel faaliyette olan kanalımızda bugüne kadar birçok siyasi ile söyleşi gerçekleştirdik, gündemi belirleyen olaylara dair sıcak görüntüleri sunduk. Ayrıca vatandaşlara her hafta mikrofon uzattığımız bir sokak röportajı serimiz de devam ediyor. Şimdiden binlerce kişi tarafından takip edilen kanalımıza gelen tepkiler çok olumlu, bu da bize güç veriyor.’’ dedi.