Kapaklı Gazetesi - Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet etmekte olan İbrahim Keskin, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından Mayıs ve Haziran ayında evine kesilen faturayla neye uğradığına şaşırdı. 17 bin ve 13 bin TL’lik iki faturanın iptali için başvuruda bulunan Keskin, kuruma tepki gösterdi.

“İPTAL EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”

17 bin lira 16 kuruşluk ilk faturanın ardından TREDAŞ’a başvurduğunu belirten İbrahim Keskin, “Mayıs ayında evimin elektrik faturasının 17 bin TL olduğunu görünce TREDAŞ’a başvurdum. Kendileri faturayı iptal edeceklerini ve güncel tutarın sisteme girileceğini belirttiler. Önceki iptal edildi ancak henüz yeni bir fatura gelmedi.” dedi.

“KONTROL EDEN, İLGİLENEN YOK”

Kurumun saat arızasını sebep gösterdiğini söyleyen Keskin, “Haziran ayında da 13 bin 600 TL’lik yeni bir fatura göndermişler. Tekrar iptal edilmesi için TREDAŞ’a başvurdum. Her ay böyle başvuruda bulunamam. Bana sürekli ‘saatinizde arıza var’ deniliyor ama gelip kontrol eden, ilgilenen yok. Yetkililerden bu konuya ilgili olmasını rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.