Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Pınarça mahallesini ziyaret etti.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte Pınarca Mahallesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, mahalleye çocuk parkı, ulaşım , altyapı ve üst yapı düzenlemesi talep eden vatandaşlara mahallede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirdi. Kapaklı’da yapılacak olan projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Albayrak, Kapaklı’da büyük bir altyapının yapılacağı müjdesini verdi.

ALTYAPI YENİLENECEK

Başkan Mandalı mahalle ziyaretinde yaptığı açıklamasında ''Pınarça mahallemizde TESKİ Müdürlüğümüzün ilçemiz geneline yapmış olduğu bir alt yapı ihalesi var ve sonuçlanması bekleniyor. Sonuçlandıktan sonra Pınarça mahallemizde ve kentimizin bir çok noktasında alt yapı çalışmaları başlayacak kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu gibi çalışmalarla alt yapı yenilenecek. Çalışmaların tamamlanması ile mahallemizdeki yollarımızda üst yapı çalışmalarına başlayacağız ve yollarımızı yenileyeceğiz. Alt yapı tamamlanmadan şu an için bir çalışma yapmamız doğru değil. Ayrıca 12 şubat pazartesi günü ihalesini gerçekleştirerek yapacağımız Pınarça Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol, masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunacak. Salonumuz Pınarça ve tüm Kapaklı halkımızın hizmetinde olacak.'' dedi.

Kapaklı İlçesinde Yıldızkent Kavşağı bölgesinde çalışan taksi esnafını da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte ziyaret eden Başkan Albayrak, taksi durağının talepleriyle ilgili görüşlerini dinledi. Taksi durağı çalışanları, Başkan Albayrak ve Mandalı'ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.