Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu ile ziyareti hakkında açıklama yapan Yel, Kapaklı Yıldızkent Kavşağı’ndaki trafik sorununu da bakana iletti.

Milletvekili Mustafa Yel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik. İlimizin Bakanlığımızla ile ilgili sorun ve ihtiyaçlarını bir dosya halinde ilettik. Çok yararlı bir görüşme olmuştur. Bakanımıza ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”dedi.

YILDIZKENT KAVŞAĞI'NIN KÖPRÜLÜ KAVŞAK ŞEKLİNDE YAPILMASINI TALEP ETTİ

Yıldızkent Kavşağı’nın trafik sorununu da ilettiğini belirten Yel, ‘’Aldığı göç ile nüfusu her geçen gün artan Kapaklı İlçemizde trafik sorunu sürücüleri ve yayaları zor durumda bırakmaktadır. Özellikle fabrikaların vardiya değişim saatlerinde ilçenin can damarı olan ve 10 yolun birleştiği Yıldızkent Kavşağında trafik felç olmaktadır. Kapaklı İlçemizin trafik yönünden en yoğun yeri olan Yıldızkent Kavşağının Köprülü Kavşak haline getirilmesi buradaki yoğunluğu giderecek ve bir rahatlama sağlayacaktır.’’ İfadelerini kullandı.