Kapaklı Sitespor, 2023-2024 sezonu öncesi çalışmalarına başladı. Kapaklı Şehir Stadyumunda başlayan çalışmalar Teknik Direktör Serkan Akyüz’ün öncülüğünde devam ediyor.Sezona düz koşu, pas ve kardiyo çalışmaları ile başlayan kırmızı beyazlı ekip sezonu başarılı şekilde tamamlamak istiyor. Yeni transferlerinde katıldığı çalışmalar programlar eşliğinde devam ediyor. 

Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

“KALİTELİ VE AHLAKLI BİR KADROMUZ VAR” 

Sitespor Kulübü Başkanı Mehmet Çetin de, futbol takımının çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Çetin, “Yeni sezonun hayırlı olsun. Bildiğimiz üzere Sitespor’un farklı bir kültürü vardır. Yıllarca ülkemize genç yetenek kazandırmış, altyapıya önem vermiş ve sporculara düzgün ahlak aşılayan bir kulüptür. Süper Amatör Ligi çalışmalarına başladı futbol takımımız. İnşallah sezonu güzel bir yerde tamamlayacağız. Yürekli, kaliteli ve ahlaklı bir kadromuz var. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.  

“HEDEF 1. LİG” 

Ayrıca Kadın Voleybol takımımız da bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek. Orada da harika bir ekip var. Teknik yönetimden sporcularımıza kadar yüreği güzel, azimli ve şampiyonluğa inanmış bir takım. Voleybol’da da inşallah şampiyon olup 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz.  

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ 

Tüm bunları hedeflerken bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e, sponsorlarımıza, önceki dönem kulüp başkanımıza ve yönetim kurulu üyeleri ile yeni yönetim kurulu üyelerimize ve destekçilerimize çok teşekkür ederim.” dedi. 

sitespor-2023-2024