Ligdeki son maçın ardından futbolculara yemek ikramında bulunan Kartalspor Kulüp Başkanı Ümit Saraç, görevini eski takım oyuncusu Mücahit Akten’e devrettiğin açıkladı.

“AYNI DİLİ KONUŞAMADIK, DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

Çamlık Et Mangal’da düzenlenen yemekte konuşan Kulüp başkanı Ümit Saraç, “Kulüp olarak sezonu evimizdeki son maçı kazanarak kapattık. Ümit Hoca kimliğimin dışına çıkmadım, Hiçbir zaman Başkan sıfatını adımın ne önüne ne arkasına eklemelerine müsaade etmedim. Ben ümit Hocayım. Başkan olmak bir dakika bilemedin 2 dakika gibi kısa bir süre alır ama Öğretmen olmak Antrenör olmak Hoca olmak işte bu biraz zaman alır. Farklı kulüplerin başkanları ile bazen aynı dili konuşamadık, derdimizi anlatamadık, sıkıntımızı tarif edemedik. Yoruldum. Beni yoran işte bu aynı dili konuşamamak oldu. O yüzden Artık biraz kenara çekilip ikili diyaloglardan uzak durup bu işin mutfak kısmına ağırlık vermeye devam etme kararı aldım. Mutfağa geçerken bu işi hakkı ile yapabilecek tek kişiyi gördüm yanımda O da Mücahit Akten. Hem abim hem öğrenci velim hem Sporcum hem arkadaşım….

“GÜZEL BİR YÖNETİM OLUŞTURULDU”

Projelerini anlatırken bile heyecanlanan bu kişi bayrağı teslim alabilecek tek kişiydi. Yapmadıklarımı yapacak, söyleyemediklerimi söyleyecek, Kapaklı Kartal markasını en yukarıya taşıyabilecek tek kişi. Yönetim olarak güzel bir yönetim oluşturuldu. O yönetimde benimde olmam gerektiğini söyleyen Mücahit Başkanımın her zaman yanında olacağım.

“FUTBOL OKULUNA DEVAM EDECEĞİM”

Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

Atıcı Spor Kompleksinde devam eden futbol okulumda A takımımıza ve alt yapılara öğrenci kazandırmaya devam edeceğim. Tamamen işim mutfak kısmı olacak. A takımda ve Alt yapılarda podyuma çıkartacağımız yeni yavru kartallar yetiştirmeye devam edeceğim. Artık yukarıyı yönetecek Kişi Mücahit Akten’dir. Kıymetli abime yönetime yeni sezonda başarılar diliyorum. Bu takımı hak ettiği yere en kısa sürede ulaştıracağız inşallah. Yönetim olarak bana düşen ne varsa her zaman Mücahit abimin yanındayım.”  dedi.