10 yıl önce kurucu başkan Hasan Dükanlı başkanlığında kurulan Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, bu sürede büyük bir başarı göstererek 1.900 üyeye ulaştı.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Kapaklı’da kurulduğu günden bugüne esnafların ekonomik anlamda zorlandığı veya girişim için paraya ihtiyaç duyduğu zamanlarda başvurup düşük faizli kredi alabildiği bir kooperatif olan Kapaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, bu süre içerisinde esnaflara milyonlarca liralık düşük faizle kredi verdi.

hasan-dukanli-baskan

“EKONOMİNİN GELİŞİMİNE KATKI SUNDUK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı, “10 yıl önce 4 Ağustos 2013 tarihinde büyük uğraşlar ve emeklerin sonucunda kooperatifimizi Kapaklımıza kazandırdık. Aradan geçen bu zaman zarfında çevre ilçelerimiz baz alındığında büyük bir başarıya imza atarak 1.900 üyeye ulaştık. Üyelerimizin ticaretini geliştirmesi ve ekonomik sorunları aşması adına milyonlarca liralık ucuz kredi vererek ilçemizde ekonominin gelişmesine katkı sunduk. Bölgemizde gerek üye sayımız gerekse vermiş olduğumuz kredilerle iyi bir konuma sahibiz. Bundan sonraki süreçte de üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.“ diye konuştu.