Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan Dyt. Sinem Kaya Savcı tarafından Kapaklı'da ikamet eden vatandaşlar için Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmeti verilecek.

BİRÇOK KONUDA DESTEK SAĞLANACAK

Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi yeni bir hizmeti daha ücretsiz olarak vatandaşlara sunuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan, Trakya bölgesindeki ilk ve tek onkoloji diyetisyeni Dyt. Sinem Kaya Savcı tarafından verilecek Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmeti kapsamında sağlıklı kilo alma-kilo verme, beslenme tedavisi, hastalıklara göre beslenme tedavisi, onkoloji hastalarında beslenme tedavisi, gebelerde sağlıklı beslenme, ek besine geçişte sağlıklı beslenme, çocuklarda, yetişkinlerde ve yaşlılarda sağlıklı beslenme konularında Kapaklı halkına destek sağlanacak.

444 80 59 ÇAĞRI MERKEZİ’NDEN RANDEVU OLUŞTURULACAK

Vatandaşlar, hastane ya da aile hekimliğinde yaptırdıkları detaylı kan tetkikleri sonrası 444 80 59 numaralı Çağrı Merkezinden randevu alarak kişiye özel analizlerin yapılacağı hizmetten yararlanabilecek.