Kısa adı KAPAR olan Kapaklı Arama Kurtarma Derneği, Kurucu Başkan Mesut Dinç’in yemek davetinde bir araya geldi. Yemekte yönetim kurulu üyelerinin ıslak imzaları alınarak resmi evrakların Tekirdağ Valiliği Dernekler masasına kaydı için hazır hale getirildi.

Kurucu Başkan Mesut Dinç, yemekte yaptığı konuşmada Kapaklı’nın eksiği olan arama kurtarma faaliyetleri için yönetimde görev alacak arkadaşlarına başarılar dilerken, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Ayrıca Dinç, Kapaklı’nın misyonuna ve vizyonuna yakışacak ve Trakya bölgesinde örnek teşkil edecek bir oluşuma girdiklerini ve Kapaklı halkının bu oluşuma sahip çıkıp sonuna kadar destek olacağından şüphe duymadığını belirtti.

"BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Dinç konuşmasının devamında, “Derneğimiz Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kapaklı İtfaiyesi ve AFAD ile koordineli çalışacak. Gönüllülük esasına dayalı olan derneğimizin Kapaklı halkına ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu 11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu

Mesut Dinç başkanlığında oluşacak olan kurucu yönetim şu isimlerden oluşuyor:

Murat Bulut , Ahmet Gündüz, Ercan Üçel, Bilal Acar, Cengiz Vural, Özkan Yücel, Şakir Sezgin, Ali Atıcı, Akın Yılmaz, İlhan Turhan, Rıdvan Demirbaş, Seçkin Dilsiz