CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda bugün saat 15.00’da düzenlenen basın açıklamasına; CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ve partililer katıldı.

“DİĞER ADAYLAR DA İRFAN MANDALI’NIN ARKASINDA DURACAK”

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Emir Tarcan, yerel seçim takviminin açıklanmasıyla beraber Kapaklı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 8 tane aday adayı olduğunu ifade ederek, “Birbirinden kaliteli, düzgün insanlar. 8 tane aday adayımız da kim aday çıkarsa çıksın arkasında duracağına söz vermişti. Bizim sadece bir tane adayımız yok. Kapaklı’da binlerce kişi bizim adayımızdır. Kapaklı’nın dertlerini dert edinmiş bütün vatandaşlarımız bizim adayımızdır. Bugün de onlara önderlik yapacak bir tane adayımız ortaya çıktı. Kendisi İrfan Mandalı oldu. Diğer 7 aday da onun arkasında duracak” diye konuştu.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe Başkanı Tarcan’ın ardından konuşan CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ise, “8 adayın içerisinden bir tane aday belirlenecekti. Genel Merkez tercihini İrfan Mandalı’dan yana kullandı. Biz göreve geldiğimizde aday adayı arkadaşlarımız için yapabileceğimiz bir şey varsa aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAPAKLI’DA CHP’NİN BAYRAĞINI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ”

Mandalı, “Kapaklı Belediyesi iflas etmiş bir belediye. Biz bunu 2019’da da söyledik ama bazı vatandaşlarımız kulaklarını tıkadılar. Bugün çok pişman olduklarını ifade ediyorlar. Diğer 7 aday adayı arkadaşımızla beraber sahalarda olacağız. Birlik beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını tekrar Kapaklı Belediyesi’nde dalgalandıracağız” şeklinde konuştu.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Özgür Özel'den Başkan Yüceer'e ziyaret Özgür Özel'den Başkan Yüceer'e ziyaret

Seçimlerde herkesin bir emeği, bir gücü olması gerektiğini de söyleyen İrfan Mandalı, “Herkesin özveri içerisinde bu birlikteliği sağlaması gerekiyor. Başta ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere, emir eri gibi çalışan Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş yol arkadaşlarımızla beraber güzel bir sonuca doğru gideceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyları yeterli olmadığından dolayı AK Partili arkadaşlarımızı da MHP’li arkadaşlarımızı da Cumhuriyet Halk Partisi sahalarına doğru çekmemiz lazım, onları da yerel yönetimde bu bayrak çatısı altında birleşmeye çağırdığımızda biz 31 Mart’tan sonra 1 Nisan’da Kapaklı Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmiş olacağız. Hizmetlerimize de 2019 yılında kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

“ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN BAŞINI ÇEKEN PARTİ”

Daha sonra konuşan CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çelebi Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhuriyetin kuruluşuyla birlikte Kuvay-i Milliye ruhuyla kurulduğunu, 100 yıldır ülkemize yön veren, ülkemizin birçok sorununu çözen ve örgütlü mücadelenin başını çeken parti olduğunu dile getirdi.

“PARTİM ADINA ÇALIŞTIM”

Topluma hizmet etmek için önce 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı olarak sahada çalışmalar yaptığını dile getiren Çelebi, “Akabinde bölgem ve ilçe olan Kapaklı’da 31 Mart seçimiyle birlikte bölgemizde bir çalışma daha yürüttük. Sonuçta partim adına çalıştım, İsmail Çelebi olarak çalışmadım. Partimizin iktidarı için, 2019’da kaybetmiş olduğumuz Kapaklı’yı tekrar kazanabilmek için Ağustos’tan beri sahada çalıştım. Partimizde 8 aday adayıydık. Partimizin üst kurullarından alınan kararla birlikte İrfan Mandalı atandı. Kapaklı’da tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyeciliğini, halkçı belediyeciliğini yansıtmak ve Kapaklı’yı bir kent, marka bir şehir yapmak için var gücümüzle İrfan başkanımızın sonuna kadar yanında olacağız” dedi.

KİŞİSEL SİYASET YAPILAMAZ

Çelebi, “Kişisel siyaset yapılmıyor, kişisel siyaset yapılamaz. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve halkçı belediyeciliğin siyaseti yapılıyor. Ben de bunun bir neferiyim, bir emektarıyım. Onun için bu mücadeleyi gösterdik. Biz hem Kapaklı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek için, hem de Tekirdağ’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde, birlikte mücadele ederek Tekirdağ’da hak ettiğimiz yönetimi, hak ettiğimiz değeri bulması için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.