Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da emlak sektöründe hizmet veren İlkay Emlak’ın Sahibi aynı zamanda Kapaklı TV’de her Ramazan “İrfan Demir ile İftar Özel” programını hazırlayan ve sunan İrfan Demir’in oğlu Mehmet Fatih, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı. Düzenlenen törende siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri bir araya geldi.

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Lidya Wedding Garden’da düzenlenen sünnet merasimine Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kanola ekimi yapılan arazilerde fenolojik gözlem gerçekleştirildi Kanola ekimi yapılan arazilerde fenolojik gözlem gerçekleştirildi

KURAN-I KERİM VE İLAHİ ZİYAFETİ SUNDULAR

Yaklaşık 2000 bin davetlinin katıldığı sünnet merasiminde Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Hami Edis, Üsküdar Kurban Nasuh Camii İmam Hatibi İlker Gonca ve Bir Nida Tasavvuf Müziği Topluluğu İlahi ve Kuran-ı Kerim ziyafeti sundu.