CHP tarafından düzenlenen MYK toplantısı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Başkan Adayı olarak İrfan Mandalı’nın belirlenmesinin ardından İlçe başkanlığında basın açıklaması düzenlendi.

Saat 20.00’da düzenlenen basın açıklamasının açılışını gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Biz sizlerle birlikte Kapaklı’yı kurtarmaya geleceğiz. Bu düzeni değiştirmeye geleceğiz. Bu süreçte bir kişi de bize önderlik yapacaktı. Bu isim de bugün belli oldu. Bu ismin adı İrfan Mandalı. Kendisine, partimize hepiniz huzurunda hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Irfan Emek 1

“ERKEN SAATLERDE ADAY OLDUĞUM BİLDİRİLDİ”

Kendisini aday adaylığı süresi boyunca destekleyen herkese teşekkür eden CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Bildiğiniz gibi 2019’da yolculuğumuz ile ilgili bir nokta koyduk. Bu noktayı vatandaşımız demokrasiyle bize dedi ki siz biraz dinlenin. Bizim de bu 5 yıl içerisinde beyaz saçlarımız simsiyah oldu. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel ve MYK’da bulunan arkadaşlarımız bizlere yetki verdi. Şu anda ön seçim yapılan Saray ve Ergene olmak üzere belirlenmişti. İki ilçe belirlenmemişti. Bugün erken saatlerde Candan Yüceer beni arayarak aday olduğun bilgisini fazla bir şekil de arkadaşlara yansıtma hatta sesli arabanı da biraz daha beklettir. Parti meclisinden geçtikten sonra da bu duyuruyu yap demişti. Hemen arkasından Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun beni arayarak başkan adaylığımın MYK’dan geçtiğini ve hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Ben de bazı arkadaşlarımızla bu veriyi paylaştım.

“SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR”

CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz

Almış olduğumuz bu görevi vatandaşa en iyi şekilde yansıtmak için hepimize görevler düşüyor. Bu görevleri nasıl yerine getireceğiz? Sakın ola hiçbir arkadaşımız bu AK Partiliydi demeden herkes kol kola girerek beraber bir şekilde bu işi kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim Kapaklı’ya yapacağımız çok büyük hizmetler var. Arkadaşlar parayla, maddiyatla işimiz yok herkes el birliği içerisinde olarak, sadece emek göstererek sizlere ihtiyacımız var” dedi.