Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız

Hattat Holding, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan HEMA DÖKÜM fabrikasında Wurth ve Kutes firmalarının hibe ettiği variller, B/S/H ve Doğa Geri Dönüşüm firmalarından hibe edilen tamburlar ile depremzedelere destek olmak için soba üretimine hız kesmeden devam ediyor.

Depremzedelere yapılan yardım çalışmaları hakkında açıklamada bulunan ve kendilerine bu süreçte destek olanlara teşekkür eden Hattat Holding yönetimi, “Hattat Holding ailesi olarak ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde vatandaşlarımıza bir nebze çare olmak adına varil ve tambur sobalarımızın imalatına aralıksız devam ediyoruz. Holding şirketlerimize ait varillerimiz, yine Wurth ve Kutes firmalarının hibe ettiği variller, B/S/H ve Doğa Geri Dönüşüm firmalarından hibe edilen tamburlar ile HEMA DÖKÜM fabrikamızda çok değerli emekçi ustalarımız sayesinde soba üretimini gerçekleştirdik. Bugün de ilk sevkiyatımızı yola çıkarıyoruz.

ÜLKECE BU ZOR DURUMU HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Bu süreçte bizlere destek olan Emre Çelebi, Hüseyin Üretürk, Yetkin Özer, Kutes Metal, Doğa Geri Dönüşüm, Taşkın Makine Metal ailelerine ve değerli yöneticilerine teşekkür ederiz. Ülkece bu zor zamanları hep birlikte atlatabilmek için Hattat Holding ailesi olarak tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.