ADAY Haberleri

ADAY haberleri ve güncel ADAY gelişmeleri, ADAY ile ilgili tüm video, ADAY fotoğrafları ve ADAY haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Siyaset Haberleri

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday olduğunu duyurdu.

Siyaset Haberleri

Cumhur İttifakı'nın Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin oldu.

Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Kapaklı’da ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Candan Yüceer, 1 Şubat Perşembe günü (bugün) Kapaklı’da vatandaşlar ile buluşacak.

Siyaset Haberleri

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Malkara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset Haberleri

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapıldığı iddia edilen ankette AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Avukat İlyas Karahan, Akın...

Tekirdağ Haberleri

Büyük Birlik Partisi MYK Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, partisinin 11 ilçede belediye başkan adayı çıkaracağını açıkladı.

Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Özkan Yücel, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Siyaset Haberleri

CHP, Cuma günü yapılan MYK toplantısının ardından yapılan parti meclisi toplantısı sonrası belli olan belediye başkan adaylarını açıkladı. Tekirdağ’da Süleymanpaşa,...

Siyaset Haberleri

AK Parti'de yerel seçim çalışmaları sürüyor. İl belediye başkan adaylarının tanıtımlarında sona gelinirken, sırada ilçe belediye başkan adayları var.

Siyaset Haberleri

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve parti meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kalan adayları belirlemek üzere 26...

Siyaset Haberleri

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, ilçe belediye başkan aday belirleme sürecinin genel merkez inisiyatifinde devam ettiğini duyurdu.