Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik adaylarını belirleyeceği MYK toplantısı Cuma günü yapıldı. Toplantının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında  toplanan parti meclisinde ise, adaylar için yapılan oylamalarla CHP’nin yerel seçim adaylarının bir bölümü daha belirlendi. Parti meclisi toplantısında yapılan oylamalar sonucu 8’i büyük şehir olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayı belirlendi.

ÖN SEÇİMİ KAZANANLAR ADAY OLARAK GÖSTERİLDİ

Tekirdağ’da 6 ilçenin belediye başkan adayları belirlendi. Ön seçim kararı alınan Süleymanpaşa ve Muratlı ilçelerinde ön seçimin kazananları Volkan Nallar ve Varol Türel parti tarafından da aday olarak gösterildi.

Parti meclisi toplantısında yapılan oylamalar sonucu, belirlenen belediye başkan adayları da şu şekilde oldu:

Süleymanpaşa: Volkan Nallar

Muratlı: Varol Türel

Malkara: Nergis Karaağaçlı Öztürk

Şarköy: Alpay Var

Marmaraereğlisi: Onur Bozkurter

Hayrabolu: Tuncer Başoğlu

KAPAKLI GÖRÜŞÜLMEDİ

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

Parti meclisi toplantısında Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu adayları ise görüşülmezken, CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı İlçelerimiz için açıklama önümüzdeki MYK ve PM toplantılarında alınacaktır” ifadeleri kullanıldı.

2 İLÇEDE ÖN SEÇİM KARARI ALINDI

Parti meclisinde yapılan görüşmeler sonucunda Ergene ve Saray’da ise ön seçim kararı alındı.

BİR SONRAKİ PM TOPLANTISI PAZARTESİ

CHP, bir sonraki parti meclisi toplantısının 29 Ocak Pazartesi günü yapılacağını bildirildi. Bu toplantıda Tekirdağ'ın kalan ilçelerinde de belediye başkan adaylarının belirlenmesi bekleniyor.