31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttfakı'nın Kapaklı adayı mevcut başkan Mustafa Çetin olarak gösterildi. 

Kat artırımı konusu mecliste tartışma yarattı Kat artırımı konusu mecliste tartışma yarattı

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından açıklamada bulunan Çetin, "Kıymetli Kapaklılı hemşehrilerim, İlk günkü aşk, heyecan ve gayretimizle “Değişen ve Gelişen bir Kapaklı” için daha iyisini gerçekleştirmek amacıyla yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı olarak bir kez daha sizlere hizmet etmeye talibim.

"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINI SÜRDÜRMEYE KARARLIYIZ"

Makamın aslında gönüllerde olduğunu bilerek, "tevazu, gayret ve samimiyet" ilkelerimizden ödün vermeden, Rabbimizin izni ve sizlerin destekleriyle 'gönül belediyeciliği' anlayışımızı sürdürmeye kararlıyız.

"YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca her alanda birçok yeniliğe imza attığımız, proje ve hizmetlerimizle değişim, dönüşüm, yenilenme ve kalkınma hamlesini başlattığımız ilçemiz için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

"DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Şimdiden destekleriniz için şükranlarımı sunuyor, hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin" dedi.