Kapaklı Gazetesi  - Geçtiğimiz günlerde bir kaza geçiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in aracı ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya çıktı.

3 Haziran 2019 Pazartesi günü Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e ait 59 AK 059 plakalı şahsi makam aracı trafik kazası geçirmiş, araç perte ayrılmıştı.

BAŞKA FİRMAYA AİT ARACA MI BİNİYOR?

Daha önceden Cüneyt Yüksel’in belediyeye ait makam aracını kullanmayarak şahsi aracını kullandığı yakıt ücretini de cebinden ödediği konuşulmuştu. Bu kazanın ardından ise durumunun öyle olmadığı kazayla birlikte aracın başka bir firma üzerine kayıtlı olduğunun ortaya çıktığı iddia edildi.

FABRİKA MÜDÜRÜ'NÜN FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINDIĞI İDDİA EDİLDİ

İddialara göre, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e ait 59 AK 059 plakalı şahsi makam aracının bir peynir fabrikası adına kayıtlı olduğu belirtildi. Ayrıca bu aracın sahibi gözüken firmanın fabrika müdürünün geçtiğimiz aylarda FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gözaltına alındığı iddia edildi.

YÜKSEL NE CEVAP VERECEK?

Daha önce FETÖ/PDY soruşturması geçiren  Cüneyt Yüksel’in bu kaza ve iddialar hakkında ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.