Kapaklı Emlakçılar Derneği Yönetimi, düzenlemiş oldukları iftar programında üyelerini ağırladı.

Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel ve Yönetimi, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenen iftar programında üyeleri ile bir araya geldi. Şanlıurfa Şehzade Yemek Salonu’nda düzenlenen iftar programına Kapaklı Tapu Müdürü Zafer Kızıl, Trakya Umum Emlakçılar Derneği Başkanı İlhan Kurt, Kırklareli Emlakçılar Derneği Başkanı Ümit İkizlerli, Edirne Emlakçılar Derneği Başkanı Aytaç Feda ve  Saray Emlakçılar Derneği Başkanı Erdinç Aksoy ve dernek üyeleri katılım gösterdi.

‘’RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR’’

Düzenlenen programda konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, ‘’2018 yılı Ramazan ayı için, Kapaklı Emlakçılar Derneği olarak düzenlediğimiz iftar programına katıldığınız için teşekkür ederiz. Bildiğiniz üzere Ramazan ayı dostluk, kardeşlik, beraberlik, birlik ve paylaşma ayıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte bizler kendi aramızda güzel bir ticaretle, paylaşarak, büyüyerek ve kazanarak bunun devamını getireceğiz. ‘’ dedi.

‘’FAİZİN DÜŞMESİ PİYASALARI DENGELEYECEK’’

Faizlerin düşmesi ile emlak ve inşaat piyasasına hareket geldiğini dile getiren Özel, sözlerini şu ifadelerle noktaladı; ‘’Geçmiş dönemde yaşadığımız 3 aylık durgun bir piyasa durumumuz oldu. Ramazan ayından sonra rabbim bizlere bolluk versin, bereket versin ve hayırlısını nasip etsin. Konut işinde olan arkadaşlarımız yavaş yavaş iş yapmaya başladı. Faizlerin düşmesi, piyasalara bir denge getirecek. Diğer sektörde olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun.’’