FETÖ/PDY soruşturması kapsamında öğretim görevlisi kızı Elif Kıran ile birlikte gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılan ve soruşturması devam eden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Baş Müdürü Fevzi Kıran, NKÜ Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. 

ŞEHİRDE ŞOK ETKİSİ YARATTI

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü Fevzi Kıran ve öğretim üyesi kızı Sosyal Bilimler Enstitü Müdür Yardımcısı Elif Kıran geçen yıl üniversiteye yapılan FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Fevzi Kıran, NKÜ Hastanesinde alkış ve çiçeklerle karşılanmıştı. 
Kızı ve kendi hakkında soruşturma devam eden Kıran, şok bir şekilde NKÜ Genel Sekreter yardımcısı oldu. FETÖ şüphelisinin yeni bir göreve atanması ise tepkiyle karşılandı. 

GENEL SEKRETER DE ŞÜPHELİ

Öte yandan genel sekreterlik koltuğunda oturan Abdullah Yinanç’ın da üniversite FETÖ dosyasında şüpheli olduğu kaydedildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın Yinanç hakkında soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

YÖNETİMİN TAMAMI ŞÜPHELİ

Yine Rektör Osman Şimşek başta olmak üzere yardımcıları Şefik Kurultay, İsmail Yılmaz, İhsan Soysal’ında aynı dosyada şüpheli oldukları aktarıldı.