Kapaklı Gazetesi - Tüm dünyada etkili olan koronavirüs nedeniyle vatandaşlara kişisel hijyenlerine dikkat etmeleri çağrısında bulunulurken,  Kapaklı’da yaşanan su kesintileri vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kapaklı halkı, her gün yaşanan kesinlere isyan ederken, ‘bizi koronavirüs değil susuzluk öldürecek.’ diyerek yetkilileri göreve davet ediyor.

KAPAKLI’DA SU KESİNTİLERİ CAN SIKIYOR

Koronavirüs nedeniyle birçok vatandaş evden çıkamazken, bu durum Kapaklı’daki su sorununu iyice gün yüzüne çıkardı. Vatandaşların evde kalmasıyla birlikte su tüketimi arttı ve neredeyse her gün su kesintileri olmaya başladı. Özellikle Kapaklı’nın yüksek kesimlerine gün boyunca su verilmekte güçlük çekiliyor.

BAŞKAN ÇETİN İSYAN ETMİŞTİ

Sürekli yaşanan patlaklar sonrası yaşanan kesintiler Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i de isyan ettirmişti. Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’ye seslenerek, “ Yine TESKİ’nin altyapı sorunları ile boğuşuyoruz. Sabah saatlerinden beri arkadaşlarımızla birlikte emek veriyoruz. Gördüğünüz gibi altyapımız çürümüş vaziyette TESKİ hala uyusun. Atatürk ismini verdikleri Kültür Merkezi’ne TESKİ’yi taşıyarak Atatürkçü olunmuyor. ’Kapaklı’nın en büyük sorunu bu altyapısı. Gelsinler bu sorunları çözsünler. Yeter artık yeter.’’ İfadelerini kullanmıştı.