Kapaklı Gazetesi - İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan 33 dönümlük arsayı satışa çıkarmaya hazırlanan Kapaklı Belediyesi, ilgili satışı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda meclis üyelerinin onayına sunacak.

MAYIS AYI MECLİSİ HAREKETLİ GEÇECEK

Seçim meydanlarında belediyeye ait arsaları satmayacağına dair sözler veren Mustafa Çetin başkanlığındaki Kapaklı Belediyesi, 2 yıllık süreçte birçok arsa satışı gerçekleştirdi. Onca tepkiye rağmen bu kez yeni bir satışla daha gündeme gelen Kapaklı Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi 1552 ada 1 parselde bulunan 33.891,67 m2’lik arsa satışını yapmaya hazırlanıyor.

Kulislerden alınan bilgilere göre, birçok meclis üyesinin bu tür satışlara karşı olduğu ve Mayıs ayı olağan meclis toplantısında, bu satışa onay vermeyecekleri ifade ediliyor.

36 MİLYON TEKLİF VERİLEN İHALEYİ 50 MİLYONA ALAN FİRMAYA 2O MİLYONLUK ARSA SATIŞI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Kapaklı Belediyesinin son 2 yılda yapmış olduğu arsa satışları arasında, en çok tepki çeken satış, Karaağaç Mahallesi’ndeki 20 dönümlük arsa satışı olmuştu. Kapaklı Belediyesi çok tartışılacak bir satışa imza atmış, Karaağaç Mahallesi 199 ada 2 parsel de bulunan 20.285,47 m²'lik arsayı 50 milyon TL ile asfalt ihalesini alan firmaya satmıştı. Bu satış Kapaklı kamuoyunun tepkisini çekmiş ve günlerce gündemde kalmıştı.