Kapaklı Gazetesi - Başakşehir Okulları'nda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi. 

Başakşehir Okulları konferans salonunda saat 09.05 te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk'ü anma programı düzenlendi. Veliler Konferans salonuna geçmeden önce 10 Kasım Atatürk sergisini gezerek, anı defterine Atatürk'e olan özlemlerini yazdılar. 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SESLENDİRDİLER

Program 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlk olarak öğrenciler, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden tiyatral bir şekilde bahsetti. Çeşitli tiyatro gösterileri ile devam eden etkinlikte, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan bir koro Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

BİRİNCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Program akışı Atatürk'ü anlatan etkinlikler ve şiir dinletileri ile devam etti. Son olarak sınıflar arasında yapılan resim ve şiir yarışmasında birinciliği hak eden öğrencilere ödül taktimi yapıldı. Program sonunda Başakşehir Okulları Kampüs Müdürü Mehmet Demirbaş konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Demirbaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Atatürk, "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" demiştir. Bu nedenle bugün kendisinin bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nde, atamızın 81. Ölüm yıl dönümünü anıyoruz. Bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim.’’ Dedi.