Kapaklı Gazetesi - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tekirdağ İl Başkanlığı, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında üniversiteye başlayacak öğrenciler için Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçelerinde tercih çadırı kurdu.

5-6 Ağustos tarihlerinde faaliyet gösteren tercih çadırında Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından geliştirilen tercih robotu kullanıldı. Tercihte bulunacak öğrencilere özel geliştirilmiş filtreleme sistemi olan tercih robotu aracılığıyla, öğrencilerin puanlarına ve seçecekleri bölüme en uygun üniversiteye yerleşmelerine yardımcı olundu. Ayrıca tercih çadırlarında öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti de sağlandı.

“ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK GENCİNE EHEMMİYETLE YAKLAŞIYOR”

Tercih çadırlarını ziyaret eden Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından yapay zeka ile geliştirilen üniversite tercih robotu, milletimizin umudu olan Türk gencine Ülkü Ocakları'nın ne derece ehemmiyet ile yaklaştığının en önemli ispatlarından sadece birisidir. Gençliğimize böylesi bir hizmetin sunulmasının öncülüğünü yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a Tekirdağlı gençlerimiz adına saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.