17 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’da Kapaklı Kaymakamlığının katkılarıyla Kapaklı Belediyesi Ortaokulu tarafından TÜBİTAK – 4006 Bilim Fuarı etkinliği düzenlendi. 17.00’a kadar sürecek olan etkinliğe şube müdürleri ve okul müdürleri katılım gösterirken öğrenciler projelerini katılımcılara anlattı.

Tubitak Etkinlik 2

İsmet İnönü İlkokulunda “Mikrofon Sende” projesi hayata geçirildi İsmet İnönü İlkokulunda “Mikrofon Sende” projesi hayata geçirildi

“HER ÖĞRENCİ FARKLI BİR DEĞER”

Düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü İbrahim Akdağ, “Kapaklı’nın ve bölgemizin en kalabalık okulu olarak okulumuz bünyesinde bulunan her bir öğrenci farklı bir değer, farklı bir yetenek. Biz de elimizden gelen imkanlarla bu değerlerin yeteneklerini geliştirmeleri noktasında onlara imkanlar sunmaya devam ediyoruz.

Tubitak Etkinlik 1

“14 ADET PROJE TANITILACAK”

Bugün burada öğrencilerin hazırladığı 14 adet proje sergilenecek. Burada projelerini sunacak öğrencilerimiz bizleri bölge finalinde de temsil edecek. İnşallah orada da güzel bir başarıyla Türkiye finallerine gidip bizleri başarıyla temsil edecekler. İnanıyorum ki başka açılışlarda burada beraber olmak bize nasip olur. Herkese hoş geldiniz diyorum” dedi.