Kapaklı Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu Giyim Üretimi Teknolojisi Kursu kursiyerleri, emeklerini sergiledi.

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi’nin Eylül ayında başlatmış olduğu Giyim Üretimi Teknolojisi Kursu’nda yapılan ürünler sergilendi. 27 Nisan 2018 Cuma günü saat 15:00’da Hawthorn Suites By Wyndham Otel’de sergilenen ürünler, katılımcılardan büyük beğeni topladı. 

‘’MALİYET FİYATLARINA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK’’

Düzenlenen sergide açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, ‘’ ‘Kendi söküğünüzü dikmek ister misiniz?’ diyerek öğrenme etkinliğimizin açılışını yaptık. Etkinliğimizde özellikle ürünlerin maliyet fiyatlarına dikkat çekmek istedik. 1 lira ile 50 lira arasında maliyetlerde olan ürünlerimizle halkımızın karşısına çıkmayı planladık. Mağazalarda 100 lira ile 500 lira arasında fiyatlara alabilecekleri ürünleri çok daha ucuz maliyetlerle yapabilmeleri için tüm halkımızı kurslarımıza davet ettik. Ayrıca öğrenme etkinliği kapsamında basit dikiş tekniklerini etkinlik alanımızdaki dikiş makinemizde de öğrenme fırsatları sunuyoruz. 3 gün sürecek olan etkinliğimize tüm halkımızı bekleriz. Lavanta keselerimizden almayı unutmayın.’’ dedi.

ÇOK BEĞENİLDİ

Kadın kursiyerlerin yapmış olduğu kıyafetler, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Kısa sürede muhteşem eserler ortaya çıkaran kursiyerler, ayrıca el yapımı kıyafetlerin fiyatlarını da elbiselerin üzerine yazarak ziyaretçileri şaşırtmayı başardı. 1 ile 20 TL maliyetleri arasında değişen kıyafetler, ziyaretçilerin hem beğenisini hem takdirini kazandı.

100’ÜN ÜZERİNDE ESER SERGİLENECEK

Sergide, Kurs hocaları Sultan Tunç, Hariye Çiçek ve Ebru Yaman Özdemir önderliğinde 70 kursiyer tarafından kadın giyimi üzerine yapılan eserler sergilenecek. 100’ün üzerinde eserin sergileneceği sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere kapısını açık tutacak.