Kapaklı Gazetesi - Merhum Salim Yıldırım anısına oğlu Ali Şahin Yıldırım tarafından yaptırılan sınıf, düzenlenen törenle eğitime açıldı.

Kapaklı İbni Sina İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yıldırım, bir süre önce vefat eden babasının adını yaşatmak için bir sınıfı yeniledi. Merhum Salim Yıldırım anısına yenilenen sınıf, 30 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve öğretmenler katıldı.

‘’39. SINIFIMIZI YENİLEDİK’’

Açılışta konuşan İbni Sina İlkokul Müdürü Cüneyt Gülten, ‘’ Okulumuzun müdür yardımcısı Ali bey tarafından rahmetli babası adına bu sınıf donatıldı. Kendisine öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimiz adına teşekkür ederiz. ‘’ dedi. Ardından söz alan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ise, sınıf yenileme projesinin devam ettiğini belirterek; ‘’Öncelikle Müdür yardımcımıza çok teşekkür ediyoruz. Sınıf yenileme projemiz ilçemizde devam ediyor. Bugün 39. Sınıfımızı yenilemiş olduk. İnşallah devamı gelecek ve birkaç sınıfımız daha yenilenecek. Diğer okullarımızda da bu projeyi yaygınlaştırmak istiyoruz. Amacımız öğrencilerimizin daha nezih sınıflarda eğitim almasını sağlamak. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra katılımcılar tarafından yenilenen sınıfın kurdelesi kesilerek eğitime açıldı. Açılışın ardından İbni Sina İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yıldırım’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.